Testi i ADN-së dhe lënda gjenetike

Testi i ADN-së është një nga arritjet më të larta të njerëzimit. Sot përdoret për shumë qëllime duke përfshirë ato të policisë shkencore në gjenetikën kriminalistike dhe ato të paleogjenetikës për të gjetur identitetet e hominideve parahistorike. Testimi i ADN-së përdoret gjerësisht në art, ushqim, veterinar, botanikë dhe madje edhe në planet të tjerë në kërkimin e jetës.

Testi i ADN-së ndryshoi perceptimin tonë për jetën.

Fatkeqësisht, shumë pseudo-laboratorë shesin teste false të ADN-së, kështu që do të kërkohet një vlerësim i kujdesshëm i laboratorit, besueshmëria dhe besueshmëria e tij para se të ndërmerret ndonjë test klinik i ADN-së. Nëse keni bërë një test të ADN-së dhe nuk jeni i sigurt nëse është i vërtetë ju lutemi na tregoni dhe na dërgoni testin, ne do të përpiqemi t’ju ndihmojmë.

Laboratori Daphne përdor laboratorë absolutisht të çertifikuar, të njoftuar me sisteme moderne të analizës së ADN-së, laboratorë që punojnë me policinë shkencore dhe me struktura kërkimore me thellësi të madhe. Testet tona të ADN-së nuk shiten me kupona promovues, nëse keni kryer një nga këto të ashtuquajturat teste të ADN-së mos hezitoni të kontaktoni strukturën tonë, ndoshta testi që keni kryer është ndër ata që përfshihen në listën e zezë të testeve jo të besueshme. Një test i rremë i ADN-së mund të shkatërrojë jetën tuaj dhe të fëmijëve tuaj; zgjidhni me kujdes, jini të kujdesshëm dhe të vetëdijshëm sepse një testim i ADN-së për ushqyesve mund të zbulojë një predispozitë serioze ndaj sëmundjes celiake (sëmundja celiake) për një defekt gjenetik të intolerancës ndaj glutenit ose një intolerancë ndaj laktozës ose diçka shumë më komplekse në grupe të mutacioneve gjenetike më të artikuluara. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar ELGENETIX një test 21 ushqyes gjenetik të mutacionit ADN me një nivel mjaft cilësor të detajeve, një vëllim shumë të plotë të interpretimit të të dhënave dhe mundësinë e marrjes, veçmas, të një vizite nga një specialist i ushqimit për të zgjidhur çështjen tuaj ose t’ju shoqërojë drejt një programi preciz të personalizuar të ribalancimit ushqyes gjenetik.

 

Gjeni se cili test i ADN-së është më e mira për ju!