Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore tek të rinjtë, Mineralogrami dhe disbioza e zorrëve

Thema Exclusive Junior përfshin tre lloje testesh: nga testi i intolerancës ushqimore Junior i përshtatur nevojave ushqyese të fëmijëve të moshës 0 deri në 12 vjeç të testit të analizës minerale me ndotës të metabolizmit të zgjeruar dhe testin e disbiozës së zorrëve.
Biointolerancën për ushqime specifike për fëmijë, këshilla të përshtatshme ushqyese dhe artikuj për ushqimin e fëmijëve dhe mënyrën e rregullimit të ndonjë patologjie ushqimore të fëmijëve.
Tri këndvështrime të pasuruara me artikuj të hollësishëm dhe të paraqitura me grafikët e rinj të Thema Exclusive Junior të Laboratorëve Daphne Lab.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës Exclusive Junior.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.