Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore, Mineralograma dhe disbioza e zorrëve

Samiti BioTest, i mbushur me tabela dhe vektorë, parashikime dhe statistika, tre lloje testesh: intolerancë ushqimore, test mineralogrami dhe test i disbiozës së zorrëve.
Thema Exclusive jo vetëm që përmban shumën e tre testeve, por shkon përtej bashkimit të thjeshtë!
Thema Exclusive përmban tabela statistikore që mbledhin ushqime, BMI dhe mini-raporte mbi peshën e subjektit, ndotësit metabolikë të pasuruar krahasuar me atë të analizës së mineraleve të vetme, siguron një integrim midis të tre testeve në një pamje holistike të pasurisë dhe plotësisë së detajeve.
Tri këndvështrime të pasuruara me artikuj të hollësishëm dhe të paraqitura me grafikët e rinj të Thema Exclusive të Laboratorëve të Daphne Lab.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës Exclusive.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.