Analiza BioEnergjike e Intolerancës Anti-Moshë dhe Ushqim

Jo vetëm një estetikë BioTest, bukuri, celulit dhe anti-plakje …
Thema Esthetic shkon më tej dhe integron dy teste pusi!
Thema Esthetic është i përbërë nga BioTest mbi intolerancën ushqimore me rreth 600 ushqime, 6 indekse të biologëve, tabela Ushtrime, dieta dhe referenca për estetikën dhe celulitin dhe Temën Anti Moshë të analizës bioenergjike në metabolitët e oksidit logjik, polifenoleve estetike, dystonitë e lëkurës, fushat gjeomagnetike që mund të nxisin vitamina dhe minerale në ndryshimet e sistemit të oksidit logjik për të zvogëluar radikalet e lira.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës Esthetic.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.