Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore Veterinare për qen dhe mace

Edhe miqtë tanë me katër këmbë shpesh kanë probleme me çrregullime të zorrëve ose ndryshime metabolike për shkak të ushqimeve ndaj të cilave mund të jenë intolerante.
Thema Alpha është krijuar për ushqimin e qenve dhe maceve përmes një floku të flokëve të tyre mund të gjurmohet deri në intolerancën veterinare dhe të kuptojë dhe zgjidhë një sërë çrregullimesh që “mundojnë” miqtë tanë të brendshëm dhe shpesh injorohen ose nënvlerësohen.
Biointolerancat ndryshojnë metabolizmin e përgjithshëm të organizmit duke krijuar çrregullime kronike, akute, të përgjithësuara, distale ose proksimale që miqtë tanë i akuzojnë të heshtura me kalimin e kohës.
Me Thema Alfa ne analizojmë një sërë përbërësish të pranishëm në ushqime veterinare dhe ushqime veterinare dhe mund t’u japim atyre një ndihmë të madhe dhe t’i bëjmë të lumtur, më në fund mund t’i shohim në formë! Më pak i lodhur, më i përgjegjshëm, me një pallto më të shndritshme.
Le të kujdesemi për ta si ata, gjithmonë dhe me dashuri, ata kujdesen për ne.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës Alfa.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.