Analiza BioEnergjike e Tiroideve

Tiroidi është një nga gjëndrat më të mëdha endokrine në sistemin tonë metabolik hormonal. Organi në formën e një “mburoje të zgjatur” prodhon dhe ruan hormonet tiroide për funksionimin e duhur të të gjithë sistemit metabolik dhe shumë sistemeve të tjera. Shëndeti i gjëndrës tiroide dhe i të gjithë sistemeve themelore, të lidhura sistematikisht, është një përparësi për trupin. Një mënyrë jetese e shëndetshme, një dietë e shëndetshme dhe një protokoll i saktë janë armët më të mira kundër çdo sulmi dhe çekuilibri tiroidesh, duke siguruar një shëndet të trupit dhe një jetëgjatësi të sistemit endokrin, tejkalon çdo parashikim.
BioMetaTest i Thyroid Thema 16 është projektuar nga Laboratorët Daphne Lab  posaçërisht për të kërkuar elemente endogjene, suplemente, elementë ekzogjenë, metabolitët e ushqimit, hormone, etj. Që mund të përfitojnë ose të jenë në kritikë me sistemin nga pikëpamja biofunksionale. Informacione të hollësishme, këshilla nutrikologjike, vlerësime interpretuese janë shtuar në provë për të pasuruar informacionin e vlefshëm të të dhënave shkencore dhe për t’i shoqëruar me një bibliografi klinike.
Një shërbim shëndetësor është gjithashtu në dispozicion për integrimin e këtij BioMetaTest të çmuar të tiroides dhe një konsultë të avancuar ushqyese me një nga dietologët tanë ekspertë.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 16.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.