Testi Vegan BioEnergjik

BioMetaTesti i ri Vegan Thema 15 është studiuar nga një ekip nutricionistësh dhe mjekësh naturopatikë të laboratorëve Daphne Lab pikërisht për ata që ndjekin dieta vegjetariane dhe vegane dhe stile të ngrënies.
Është një provë që heton aspektet e metabolizmit thelbësor ushtarak, vitaminave dhe mineraleve, hormoneve dhe metabolitëve që shpesh mund të jenë jashtë ekuilibrit në dietat vegane, sepse ato nuk janë përshtatur siç duhet për individin.
Është thelbësore që nutricionisti të ketë një pasqyrë të saktë të metabolizmit themelor funksional të këtyre elementeve të subjektit në mënyrë që të dijë se ku dhe në çfarë mase të modifikojë dietën vegane të klientit të tij dhe si ta personalizojë atë.
Vegan BioMeta ju lejon të identifikoni gabimet në një stil vegan-vegjetarian ose çekuilibrime momentale dhe t’i korrigjoni ato.
Ju gjithashtu mund të kërkoni një shërbim të përparuar me teste të mëtejshme klinike të gjakut dhe këshillat e një prej ekspertëve tanë të ushqimit.
Së bashku me Temën 01 të intolerancave ushqyese bëhet një mjet shumë i dobishëm për të përcaktuar një dietë korrekte, të ekuilibruar dhe të personalizuar vegane ose vegjetariane.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 15.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.