TrikoBioMetaTest

TricoBioMetaTest® Thema 13 është një produkt unik dhe ekskluziv i laboratorëve ndërkombëtarë DAPHNE LAB. Një sistem i metodës së patentuar që, përmes bio-spektrofotometrisë, me metodën e patentuar Palladium,, analizon në indet e flokëve tuaj, një seri vitaminash, mineralesh, aminoacidesh funksionale për rigjenerimin dhe forcimin e mirë të flokëve.
Sistemi analizon metalet toksike dhe fushat e ndërhyrjeve që ndikojnë negativisht në rritjen e flokëve dhe shkaktojnë rënie të flokëve. Analizon gjithashtu një seri indeksesh biometrike që ju lejojnë të identifikoni protokollin e duhur për të trashur flokët dhe për t’i dhënë atyre më shumë gjallëri dhe forcë.
TricoBioMetaTest® Thema 13 tregohet për mirëmbajtjen dhe forcimin e flokëve. Shërbimi mund të integrohet me një program specifik ushqyes të personalizuar të ndjekur nga dietologët tanë të specializuar në dietat trikologjike (me pagimin e një shume të vogël shtesë).
TricoBioMetaTest® Thema 13 tregohet se njeh shëndetin funksional të flokëve tuaj, indeve të kokës, llambës dhe të gjithë atyre elementeve që janë funksionalë për një rritje të mirë dhe forcim të flokëve dhe flokëve në përgjithësi. Metoda Daphne Lab e laboratorëve Unizenic në Londër me sisteme të çertifikuara ISO 9001 dhe ISO 14001 në përputhje me kontrollet e cilësisë dhe sigurisë dhe respektimin e mjedisit gjithashtu me respektimin e standardeve eko-bioetike EcoElia.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 13.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.