Analiza BioEnergjike e metabolizmit të zemrës dhe yndyrës

Metabolizmi i yndyrnave, gjendja shëndetësore e zemrës, gjendja e mirëqenies së sistemit tonë të qarkullimit të gjakut
…… vlerësime, tabela, përqindje dhe shprehje në motorin më të rëndësishëm të sistemit tonë: zemrën.
Thema 12 është BioMetaTest që përmban një seri artikujsh, panele analizash dhe krahasimesh mbi shëndetin e zemrës dhe metabolizmin e yndyrës, një kornizë të përgjithshme mbi trendet funksionale dhe një program Wellness që synon shëndetin e zemrës dhe kush ju intereson. rreth “zemrës”.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 12.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.