Testi BioEnergjik i Luleve Bach dhe Aromaterapisë

Një shekull më parë, një mjek anglez me emrin Edward Bach, i pakënaqur me kurat e vjetra mjekësore, zbuloi një sistem të ri trajtimi me një larmi lulesh të egra.
Mjetet juridike të luleve të Bach kanë lindur, përqendruar në trajtimin e gjendjeve emocionale, frikën, pasiguritë, drejt zgjidhjes dhe përpunimit të pikëllimit personal për ata që janë shumë altruistë ose shumë egoistë, ata që janë shumë të ndrojtur ose që janë shumë ekstrovertë.
Sot Daphne Lab ofron një test të plotë të luleve të brezit të tretë Bach.
Lulet Bach kanë qenë të suksesshme për më shumë se një shekull dhe janë vendosur në fushën e mjekësisë natyrore si një pikë referimi për trajtimin e stresit dhe çrregullimeve mendore.
Lulet Bach tregohet në shumë patologji ushqimore si uria nervore ose sulmet e panikut, koliti dhe gastriti me origjinë nervore.
Testi i luleve Thema 10 Bach do t’ju lejojë të zbuloni grupin më të përshtatshëm të luleve Bach për ju. Lulja juaj personale: lulja juaj udhëzuese!

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 10.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.