Testi BioEnergjik Feng-Shui & Toksiciteti

A keni hyrë ndonjëherë në një shtëpi dhe menjëherë jeni ndjerë plotësisht i qetë? A shkoni në një shtëpi tjetër dhe mendoni se diçka nuk është në rregull?
Mund të jetë një fenomen për shkak të gjeopatisë, valëve elektromagnetike, ndjeshmërisë ndaj elektrosmogut, mikrovalëve dhe elementëve të ndryshëm shqetësues mjedisorë; të gjitha problemet që lidhen me një mijë nuancat e ndotjes elektromagnetike.
Testi Daphne Lab Feng-Shui është një test i përparuar i gjeneratës së tretë që shqyrton në detaje një seri çështjesh në lidhje me mjedisin dhe ndjeshmërinë dhe predispozicionin tuaj ndaj tij.
Thema 09 e bio-arkitekturës ju lejon të zbuloni nëse trupi juaj ndikohet nga energjitë negative gjeopatike, çfarë përqindje të intensitetit të predispozicionit keni drejt elektrosmogut ose mikrovalëve ose rrjedhave gjeopatike nga ndotja elektromagnetike e papërcaktuar. Mbi të gjitha, ajo identifikon një sërë variablash mjedisorë nga gjeopatitë, atë që kinezët e lashtë e quanin fusha Feng-Shui: rrjedha e energjive në dhomën e gjumit ose dhomën e ndenjes mund të rrjedhë në një mënyrë të pabarabartë, ose mund të vuani nga sindromat e smogut elektromagnetik. , të sensibilizohet ndaj rrezatimit ose thjesht të flejë duke u përballur me një pikë kardinale të gabuar.
Trupi regjistron informacionin tuaj të energjisë se ku jetoni dhe ku punoni dhe testi Feng-Shui Thema 09 i zbulon ato.
Ju do të zbuloni nëse ambienti përreth jush është i përshtatshëm për ju ose duhet të ndryshoni një gjendje, ju do të kuptoni se si të mbroheni nga energjitë negative.
Ndryshe nga analizat mjedisore të kryera drejtpërdrejt në vendin ku jetoni, ose ku punoni, dhe të bëra nga personeli me pajisje biofizike për regjistrimin e fushave të dëmshme të elektrosmogut në përputhje me ligjin, testi bio-arkitekturë feng-shui, Thema 09, lejon ju duhet të kuptoni atë ndjeshmëri dhe çfarë përqindje të predispozicionit ka trupi juaj ndaj një ambienti ose një vale të caktuar të veçantë elektromagnetike negative. Testi nuk mat valët elektromagnetike që janë në shtëpi por për çfarë ndjeshmërie jeni programuar ndaj disa llojeve të elektrosmogut.
Thema 09 është i vetmi BioMetaTest në botë, me një teknologji të patentuar, për të siguruar këtë informacion kaq të strukturuar dhe kaq të plotë.
Përshtatuni me botën ose krijoni një botë që ju përshtatet … është filozofia kineze e Feng-Shui!

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 09.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.