Kundër moshës – Analiza BioEnergjike e oksidimit dhe proceseve të plakjes së organizmit

Thema ‘’Kundër Moshës’’, anti-plakja dhe mirëqenia për të zbuluar “moshën tuaj biologjike”! Thema 08 ‘’Kundër Moshës’’ e re ofron një pamje të plotë mbi proceset e plakjes së organizmit përmes një analize specifike dhe të saktë.
Thema 08 ‘’Kundër Moshës’’ përfshin analizën e procesit të oksidimit, veçanërisht të polifenoleve, të njohura si antioksidantë të fuqishëm, gjendjen e lëkurës dhe lëkurës, sasinë e vitaminave funksionale dhe mineraleve për oksidimin, praninë e fushave të ndërhyrjes dhe matjen gjeopatike të stresi i oksidimit të tokës biologjike.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 08.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.