Analiza BioEnergjike e Metabolizmit të Kalçiumit

Menopauza, osteoporoza, Kalciumi.
Tre fjalë kyçe në rolin e jetës pas “krahut”, ose për të gjithë ata që vuajnë ose i nënshtrohen mungesës së kalciumit.
Me testin e kalciumit Thema 07, metabolizmi juaj i kalciumit mbahet nën kontroll, me një dietë të përshtatshme, një protokoll të gjerë terapeutik, një gamë të gjerë vlerash të analizës që mund të vlerësoni së bashku me mjekun tuaj homeopat ose naturopatik.
Një test efektiv i analizës bioenergjike që do t’ju lejojë të vlerësoni rolin e metabolizmit të kalciumit, trendin dhe prirjen e tij, jo vetëm një analizë të thjeshtë të sasisë së përqindjes, por një analizë të gjerë dhe adekuate me vlerësim të personalizuar që do t’ju lejojë të jetoni më mirë me entuziazëm dhe qetësi, pa u shqetësuar për problemet shëndetësore.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 07.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.