Analiza BioEnergjike e disbiozës së zorrëve

60% e sëmundjeve varen nga disbioza e zorrëve, domethënë nga një ekuilibër i pasaktë i florës bakteriale të zorrëve.
Në organizmin tonë bashkëjetojnë një “bashkëpronësi” me 40 familje me baktere të ndryshme; për sa kohë që të gjithë mbahen në ekuilibër, nuk shkaktohet asnjë sëmundje, kur vetëm njëra nga këto mbizotëron mbi të tjerat, ekuilibri rrezikohet rrezikshëm.
Disbioza e zorrëve çon në shumë nivele të sëmundjeve nga mungesa e sistemit imunitar, thithja e keqe e lëndëve ushqyese, plakja e parakohshme, ndryshimet e humorit, lodhja, dhimbja e kokës, problemet e gastritit, kolitit, tretjes së dobët, duke çuar në tumore ndoshta.
Sistemi ynë tretës luan një rol kryesor në shëndetin dhe mënyrën e duhur të jetesës, kur kjo ekuilibër ndryshohet, shkaktohen reaksione zinxhir patologjike!

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 06.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.