Testi BioEnergjik i viruseve, baktereve dhe parazitëve

Thema 04 është prova inovative bioenergjike e viruseve dhe baktereve nga Daphne Lab.
Një analizë e thelluar e qindra shtameve virale, me tabela të trendeve dhe interpretime të patologjive bakteriale.
Ai gjithashtu lejon analizën e shtameve dhe formave të zorrëve, majave dhe parazitëve.
Një test mjaft inovativ në fushën e mjekësisë natyrore me protokolle të përshtatshme të mbrojtjes imune dhe këshilla dietike për të rivendosur gjendjen tuaj të shëndetit të mirë.
Thema 04, gjithashtu zbulon predispozitat tuaja viruse subklinike, duke siguruar parandalimin dhe kura natyrale.
Ju do të zbuloni se si të ngritni mbrojtjen tuaj dhe cilat viruse shkaktojnë dëme serioze sistemike.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 04.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.