Testimi VMA BioEnergjik © Fitness – Menaxher – Student

A ndiheni të lodhur para një loje? A keni gjithnjë dhimbje muskulore? A doni të dini performancën tuaj të saktë sportive dhe të ndryshoni përbërjen tuaj dinamike?
Thema 03 VMA Fitness është i përshtatshëm për atletët para një kampionati, një garë për të rritur rendimentin e tyre sportiv të muskujve, dinamikën, forcën, koordinimin.
E gjitha qëndron në një analizë të saktë të raporteve të përdorimit të sheqernave, vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve.
Testi ynë VMA do t’ju lejojë të dini dietën tuaj, mangësitë tuaja, një protokoll terapeutik të personalizuar, skema të përshtatjes së përpjekjeve, etj.
Një pamje 360 ​​° e performancës tuaj sportive dhe se si mund të bëni më shumë në performancën tuaj sportive.
A jeni menaxher apo student? Thema 03 VMA Manager & Student do t’ju lejojë të dini çdo mangësi në vitamina, minerale dhe aminoacide si dhe nevojat tuaja për energji.
Thema VMA Manager & Student përmban informacion të dobishëm mbi rregullat dietike në bazë të një kujtese të mirë, gjithashtu analizon mangësitë që mund të kontribuojnë në uljen e përqendrimit, vështirësitë e të mësuarit ose lodhjen mendore.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 03 VMA Fitness

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 03 VMA Menaxher dhe Student

 Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.