Analiza BioEnergjike të Mineralogramës dhe Metaleve Toksike

Struktura jonë organike përbëhet nga 80% ujë dhe 19% minerale. Këto luajnë një rol shumë të rëndësishëm në funksionimin e duhur të metabolizmit njerëzor, duke kontrolluar disa reagime, duke i dhënë përparësi të tjerëve, duke shkaktuar sistemin imunitar në rastet e sulmit nga qelizat e sëmura ose kancerogjene dhe duke rregulluar proceset e sistemit endokrin dhe shumë reagime të tjera jetësore.
Thema 02 Mineralogramma është i përshtatshëm për të testuar statusin tuaj aktual shëndetësor dhe tendencat për sëmundjet e ardhshme. Përmes analizës së tabelave funksionale të mineraleve absolute dhe raporteve të mineraleve, do të jetë gjithashtu e mundur të thellohet funksionimi i përgjithshëm endokrin i disa proceseve të adaptimit ndaj stresit dhe reagimit të organizmit.
Ekzistojnë gjithashtu një seri metalesh toksike të treguara në përqindje dhe shpjegimin e tyre të hollësishëm.
Një tabelë tjetër shtesë analizon oligodializën, të cilat janë mikroelemente thelbësore të shkencës së oligoterapisë, shumë të dobishme për të kuptuar gjendjen e ndryshimit funksional momental të temës.
Përmes këshillave specifike, protokolleve dhe një menaxhim korrekt të interpretimit të Mineralogramit Daphne Lab ju do të jeni në gjendje të pastroni trupin nga metalet toksike, të ekuilibroni marrëdhëniet e mineraleve, të ndryshoni gjendjen e diatezës dhe të rifitoni formën dhe mirëqenien.

Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 02.

Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.