Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore

Ndaj cilit ushqim jeni intolerant? Cili ushqim ju shëndosh? A është dieta juaj efektive?
Intoleranca ndaj ushqimit është një modalitet nën alergjik që bllokon disa funksione të metabolizmit, kështu që ne priremi të fitojmë peshë duke vazhduar të hamë një ushqim intolerant, një seri sëmundjesh akute dhe kronike si dhimbje koke, gastrit, disbioza e zorrëve, artrozë, puçrra, gjithashtu ndodhin. etj.
Intoleranca ndaj ushqimit dhe modifikimet dietike duhet të merren parasysh për çdo terapi të mundshme, në çdo program terapeutik që synon shëndetin dhe mirëqenien, intolerancat ushqimore luajnë një rol themelor në trup.
Thema 01 (ish Thema 400) është në gjendje t’ju ofrojë një tryezë ushqimesh ndaj të cilave jeni intolerantë, një dietë të personalizuar, një analizë vlere të dobishme për mjekun tuaj, një program terapeutik dhe një vlerësim interpretues, të cilin asnjë test tjetër nuk jua ofron .

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 01.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.