Analiza BioEnergjike e Intolerancës Nutricionale për Fëmijët
Thema 01 Junior për të vegjëlit!
Daphne Lab ka menduar për një BioMetaTest të përshtatur për nevojat ushqyese të fëmijëve nga 0 deri në 12 vjeç!
Ushqime specifike, këshilla dhe artikuj të përshtatshëm ushqyes për ushqimin e fëmijëve dhe si të korrigjoni çdo patologji ushqimore të fëmijëve.
I vetmi Intolerancë Ushqimore BioMetaTest i dizajnuar për nevojat e fëmijëve, me ushqime specifike për rritje, raportin e vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve, teste për meze dhe pije për fëmijë, artikuj të veçantë për të informuar prindërit se si një dietë e mirë për fëmijët që do të duhet të jenë të rriturit e nesërme.

 Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Temës 01 JUNIOR.

 Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.