Kripërat dhe elementët gjurmë të Schüssler

Kah fundi i viteve 1800, homeopati gjerman Wilhelm Heinrich Schüßler arriti të deshifronte 12 lloje mineralesh të cilat ai i quajti “kripëra” në të cilat secili prej nesh mund të përfaqësohet në një profil të caktuar të patologjisë.
Zgjedhja e ilaçit më të përshtatshëm Schüssler për ne shpesh është një detyrë shumë e vështirë për ata që nuk janë të njohur me këtë shkencë.
Paneli S9 na lejon të identifikojmë mjetet juridike më të pajtueshme me gjendjen tonë shëndetësore dhe bioenergjetike.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S9.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.