Homeopatia: fushat e shqetësimit

Mjetet juridike kryesore homeopatike të renditura në një BioTest që mat shkallën e pajtueshmërisë sistemike biofunksionale me trupin tuaj.
Paneli S8 ndihmon homeopatin tuaj që të drejtojë më mirë zgjedhjen e tij drejt një numri të mjeteve juridike dhe kombinime të cilat përndryshe do të ishin shumë të artikuluara, gjithashtu do të ndiqnin dinamikën komplekse të pacientit për çdo ndryshim të ilaçit homeopatik.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S8.

 Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.