Stresi i syve: stresi i tymit, drita e ndritshme, pluhuri i imët

Syri dhe patologjitë e tij përfaqësojnë një botë të vogël të pafund.
Paneli S6 na ndihmon të kuptojmë më mirë gjendjen e ekuilibrit të anatomisë së syrit, disa kritika thelbësore, streset tipike të syve nga tymi, drita, pluhuri dhe shumë nuanca të tjera të vogla ditore që mund të shkaktojnë shumë shqetësime në sy, të tilla si mjetet juridike për të shmangur dhe cilat mjete juridike janë më të pajtueshme.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S6.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.