Lulet kaliforniane: lule që veprojnë me të njëjtën energji si lulet Bach

Lulet kaliforniane janë një alternativë e vlefshme për lulet Bach, bazuar në të njëjtin parim, lulet kaliforniane eksplorojnë pjesën më shpirtërore dhe shpirtërore të personalitetit tonë.
Paneli BioMetaTest S5 i luleve kaliforniane u krijua posaçërisht për të ndihmuar natalopatin ose herbalistin homeopatik për të siguruar mbështetje të vlefshme për klientin e tyre përmes mjeteve shëruese të luleve Kaliforniane.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S5.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.