Kujtesa, dieta për menaxherin dhe studentin

Testi Panel S4 analizon një seri përbërësish individualë për të zbuluar gjendjen e vëmendjes, përqendrimit, kujtesës afatgjatë ose afatshkurtër, etj.
Bazuar në treguesit biologjikë dhe me teste të bioenergjisë së tretë, Paneli S4 cakton gjithashtu një dietë të dobishme për të rivendosur shëndetin mendor të menaxherit ose studentit në më të mirën.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S4.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.