Mëlçia: anatomia, mjetet juridike
Një BioTest kushtuar tërësisht mëlçisë, anatomisë, funksionimit të tij për të kuptuar në detaje aspektet e spikatura të këtij organi të çmuar dhe mjetet juridike më të përputhshme natyrore.

Anatomia dhe funksionimi i mëlçisë
Paneli S11 është një mëlçi unike BioTest në llojin e tij. Projektuar për të analizuar, në një nivel bioenergjik, proceset e ndryshme hepatike: nga gjendja e qelizave individuale të mëlçisë në gjendje të ndërmjetme, nga biliare në proceset metabolike hepatike, deri në matjen e mjeteve juridike më të përshtatshme dhe ideale bimore për secilin person.
BioTest i dobishëm si për klasën mjekësore ashtu edhe për naturopatët, ideal për të pasur një pamje të gjendjes së mëlçisë dhe të gjitha proceseve funksionale të saj, si në detaje mikroskopike ashtu edhe në tërësinë e saj holistike dhe makroskopike.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S11.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.