Intolerancat e Ujit

Ne jemi bërë me rreth 80% ujë, shpesh shqetësohemi për intolerancën ushqimore nga ushqimi, ndërsa injorojmë se me cilin ujë mund të jemi intolerantë ose me cilin ujë jemi më të pajtueshëm. Ushqimi ynë kryesor është në fakt uji që pimë!
Paneli S10 ofron një seri etiketash uji me të cilat mund të jemi më të pajtueshëm, disa të shmangen për një kohë dhe të tjerët neutral. Usefulshtë e dobishme të integrosh këtë Biotest me testin e intolerancës ushqimore dhe testet e tjera funksionale për të matur shkallën tonë të pajtueshmërisë me botën e jashtme, sistemin tonë të reagimit dhe zgjidhjen e shumë sëmundjeve tona të vogla dhe të mëdha.

  Klikoni në ikonën për të kërkuar një SHEMBULL të Panelit S10.

  Klikoni në ikonën për informacion se si të kërkoni testin.