Një aleancë mes Ballkanit për Testet e reja të Intolerancës Ushqimore

Daphne Lab® dhe “Vip Health”, një aleancë mes Ballkanit për Testet e reja të Intolerancës Ushqimore.

Një partneritet i ri për të treguar edhe më shumë vlerat e kulturës BioMetaTest, jo vetëm për intolerancat, por edhe më shumë se 40 teste të reja

Daphne Lab® është kompania lider në sektorin e gjeneratës së tretë BioMetaTest™. Me një ide novatore të konkretizuar tashmë që në vitin 1994. Në treg që nga viti 2003, Daphne Lab® krenohet me MË SHUMË SE 2 000 bashkëpunëtorë (Daphne Points) në mbarë botën, që realizojnë këto teste.

Testet janë funksionale jo-invazive në mostrat e flokëve (merren disa fije floku), ose tamponët e pështymës, ose tamponë gjaku, dhe bazohen në një metodologji të patentuar, që ka vlerësim të TË BESUESHMËRISË 94%, nga studimet e kryera nga Institucionet Shëndetësore.

Daphne Lab® është zyrtarisht i kënaqur të njoftojë se ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me klinikën VIP HEALTH INTERNATIONAL SH.P.K (Albania), që është partnere edhe me Poliklinikën VIP HEALTH SH.P.K (Kosovo), dhe PRO DIET NUTRITION DOOELE (Macedonia), për shpërndarjen ekskluzive të BioMetaTests™ në vendet e Ballkanit.

VIP HEALTH INTERNATIONAL po punon në mënyrë aktive, përmes iniciativave të marketingut dhe partneriteteve me profesionistë dhe shoqata të rëndësishme holistike, për të promovuar dhe zgjeruar njohuritë e markës Daphne Lab® në të gjitha vendet e Ballkanit, duke përhapur kulturën korrekte të intolerancës ushqimore, mineralogrameve dhe testeve të disbiozës (zorrëve); veçanërisht për të bërë të njohur dallimet midis testeve të alergjisë dhe shumë testeve të tjera jo specifike për intolerancat ushqimore.

Në javët e fundit, VIP HEALTH INTERNATIONAL ka organizuar intervista të ndryshme me kanalet më të rëndësishme mediatike dhe një konferencë kombëtare, ku morën pjesë shumë profesionistë të kësaj fushe. Në këto aktivitete mori pjesë edhe vetë Dr. Luigi Di Vaia, themelues i sistemit teknologjik Daphne Lab®.

Për të mësuar më shumë rreth këtyre ngjarjeve dhe Daphne Lab®, vizitoni www.DaphneLab.com

Për të mësuar më shumë rreth VIP Health International, vizitoni www.viphealth.tv, https://www.instagram.com/viphealth.tv/, https://www.facebook.com/viphealthtv

Intervista e plotë me dr. Di Vaia Luigi në TV2000, televizioni prestigjioz kombëtar i Ballkanit, mund ta shikoni në këtë link https://youtu.be/KoPisEMzVxc