Kush jemi ne?

DAPHNE LAB është një markë e njohur ndërkombëtarisht dhe është e pranishme në mbi tetëdhjetë vende të botës.
I specializuar në gjeneratën e tretë BioMetaTest me disa patenta pronësore unike në botë, laboratori ka teknologji unike për analizën e intolerancës ushqimore Bio, mineralogramëve, testeve të disbiozës së zorrëve, testeve të vitaminave, metabolitëve dhe mbi 40 llojeve të testeve me mbi 600 ushqime, shërbime diete , konsulencë, e strukturuar përmes një rrjeti kapilar të pikave profesionale Daphne.
BioMetaTests janë shumë të specializuara BioTests jo-invazive që kanë marrë një raport studimi pilot nga AIAS-ASL që vërteton përsëritshmërinë 94%.
Një sukses i madh i njohjes nga një Autoritet Shëndetësor i Akredituar që asnjë laborator tjetër me sisteme të ngjashme nuk e ka arritur. Me një gamë prej rreth 40,000 provash në vit dhe menaxhim të cilësisë në përputhje me standardet ISO 9001, duke respektuar mjedisin përmes pajtueshmërisë me standardet ISO 14001 dhe në përputhje me standardet EcoElia EcoBioEthical.
Vetëm në Itali Daphne Lab mburret me një rrjet me mbi 1500 Pika Daphne, duke u rritur vazhdimisht edhe në pjesën tjetër të botës: Evropë, Kanada, Izrael, Shtetet e Bashkuara, Rusia, etj.
Laboratori Daphne, në disa vende evropiane, kryen gjithashtu shërbime të testimit gjenetik siç janë testet inovative Elgenetix të lëndëve ushqyese dhe shërbime të avancuara të trajnimit për mjekët dhe specialistët në fushën e mjekësisë natyrore.