Kërkoni testin

Shikoni hartën tonë të Pikave Daphne dhe gjeni dyqanin më të afërt me ju!
Nëse nuk ka Pikë Daphne në zonën tuaj, thjesht prisni një tufë të vogël flokësh, futeni në një qese dhe bashkëngjitni atë në formën 62 të cilën mund ta shkarkoni nga kjo faqe në internet.

Çmimet tona janë ndër më të ultat në Evropë, duke ruajtur cilësinë e lartë dhe efektivitetin e rezultatit.

Nëse nuk e dini se cili Daphne BioMetaTest është i përshtatshëm për ju, plotësoni formularin DIETALOG © dhe do të merrni këshilla nga eksperti ynë i nutricionistit dhe çdo tregues se cilat produkte natyrore janë më të përshtatshme për rastin tuaj.

Procedurë e hollësishme se si të aplikoni për Daphne BioTest

Procedura që duhet të ndiqni nëse nuk dëshironi të kontaktoni një pikë Daphne:
(Duhet të kryeni vetëm 5 veprime të thjeshta)

A: Prisni një tufë të përbërë nga një duzinë flokësh me një gjatësi prej të paktën 1 cm dhe futni mostrën në një qese letre ose plastike, përndryshe mund të përdorni flokët (specifikoni zonën e mbledhjes)

Shkarkoni udhëzimet për marrjen e saktë të mostrave, klikoni KËTU.

B: shkarkoni formularin e kërkesës BioMetaTest 62, klikoni KËTU

Shkarkoni udhëzimet për të plotësuar formularin e kërkesës 62 për BioMetaTest, klikoni KËTU

C: plotësoni dhe nënshkruani formularin 62 në të gjitha pjesët e tij

D: paguani me postë ose transfertë bankare, koordinatat janë të pranishme në faqen e kontaktit

E: dërgoni formularin 62 me zarfin që përmban flokët dhe faturën e pagesës tek Daphne Lab (mundësisht me letër të regjistruar)

Stafi ynë teknik do të katalogojë kërkesën tuaj, do të analizojë flokët në një zgjidhje të meta të mbështetur me teknikën DAPHNE BioMetaTest dhe do të përpilojë një trajtim të personalizuar sipas Temës që keni zgjedhur.

Ju do ta merrni letrën me email.

Për më shumë detaje na kontaktoni ose konsultohuni në listën e PIKAVE DAPHNE dhe zbuloni atë më të afërtën tuaj.