Biometatesti i Tolerancës Ushqimore

Ngrënia e ushqimeve intolerante çon në një predispozitë më të madhe për shtim në peshë dhe gjithashtu një sërë sëmundjesh akute dhe kronike si dhimbje koke, gastrit, disbiozë të zorrëve, artrozë, puçrra, etj.

Tolerancës ushqimore janë “sëmundja e shekullit”, për shkak të konsumizmit dhe industrializimit të ushqimit. Në vendet e industrializuara, intoleranca ushqimore është rritur në mënyrë dramatike.

Ekziston një mori e pafund e testeve që analizojnë intolerancën ushqimore, të gjitha të vlefshme, por secili shqyrton një aspekt; disa e konsiderojnë reagimin imunitar, disa përgjigjen inflamatore, disa bëjnë vlerësime metabolike ose bioenergjetike dhe të tjerët bazohen në teste kinesiologjike.

Në rast të intolerancës ushqimore është e nevojshme të modifikoni dietën dhe të ndiqni një program të përshtatshëm Wellness. Në çdo program Wellness që synon shëndetin dhe mirëqenien, intolerancat ndaj ushqimit luajnë një rol kryesor në ballë.

Për cilin ushqim jeni intolerant? Cili ushqim ju shëndosh? A është dieta juaj efektive? këto janë pyetjet themelore që na bëhen kur ndiejmë simptomat e para të intolerancës ushqimore.

Thema 01 (ish Thema 400) e intolerancës ushqimore organike është në gjendje të ofrojë një tabelë ushqimesh ndaj të cilave jeni intolerantë, një vlerësim interpretues, një analizë të vlerave të dobishme për mjekun tuaj, një dietë të personalizuar dhe një program shëndetësor; asnjë provë tjetër nuk ju jep një set kaq të pasur.

Testi BioMeta për intolerancën ndaj ushqimit nga laboratorët e Daphne Lab është i pari dhe i vetmi në botë që ofron një analizë mbi më shumë se 600 ushqime, të përkthehet në 5 gjuhë dhe të ketë një difuzion shumëkombësh në rreth 41 vende të planetit.

Laboratori i vetëm me patenta të specializuara për analizën e këtij lloji të testit që shumë konkurrentë absolutisht nuk kanë mundur të imitojnë. E vetmja teknologji që arrin nivele shumë më të gjera të analizës sesa ato aktuale në të njëjtin sektor.

Provuar nga 94% studime të përsëritshmërisë të kryera nga institucionet e Kujdesit Kombëtar.

 

Kërkoni testin