BioMetaTesti i Mineralogramës dhe Metaleve toksike

BioMetaTesti i Mineralogramës dhe Metaleve toksike

Struktura jonë organike përbëhet nga 80% ujë dhe 19% minerale. Mineralet luajnë një rol të rëndësishëm në mekanizmat e funksionimit të metabolizmit njerëzor. Mineralet kontrollojnë disa reagime, shkaktojnë sistemin imunitar në rast sulmi nga qelizat e sëmura ose kancerogjene, janë thelbësore në strukturën e organizmit tonë dhe skeletit tonë, ato mbikëqyrin proceset e rëndësishme metabolike.

Testi i mineralogramit ju lejon të dini se si funksionon sistemi juaj endokrin dhe si ta trajtoni veten në mënyrën më të mirë.

Mineralograma Thema 02, do t’ju lejojë të shikoni përbrenda, për të verifikuar statusin tuaj aktual shëndetësor dhe tendencat për sëmundjet e ardhshme përmes analizës së mineraleve, elementëve gjurmë dhe metaleve toksike.

Përveç kësaj, mineralogrami, me analizën e metaleve toksike, do t’ju lejojë të përcaktoni shkakun e shumë patologjive funksionale dhe si të detoksifikoheni! Shpesh përdoret në rastet e patologjive degjenerative, në rastet e autizmit ose predispozicionit ndaj patologjive serioze për shkak të metaleve të rënda ose helmimit mjedisor.

BioMetaTest i Mineralogramit është i përbërë nga panele të ndryshme: paneli i mineraleve të peshës që do t’ju lejojë të zbuloni minerale të tepërta, në mungesë, si t’i prezantoni ato me dietë dhe si t’i merrni ato përmes përdorimit të shtesave ushqimore, paneli i metaleve toksike, paneli i elementëve gjurmë dhe për këtë arsye i tendencës tuaj diatetike personale, një raport personal mbi gjendjen tuaj metabolike bazuar në marrëdhëniet midis mineraleve dhe së fundmi, një program ushqimi detoksifikues.

 

Kërkoni testin