BioMetaTesti i Disbiozës së Zorrëve

60% e sëmundjeve varen nga disbioza e zorrëve, domethënë nga një ekuilibër i pasaktë i florës bakteriale të zorrëve dhe nga gjithçka që zhbalancon metabolizmin tonë delikat të zorrëve, siç është ambienti acid-alkalik dhe metabolizmi tretës.

Në organizmin tonë 400 familje me baktere të ndryshme jetojnë së bashku; për sa kohë që ruhet ekuilibri, asnjë sëmundje nuk lëshohet; kur edhe një lloj bakteri mbizotëron mbi të tjerët, ekuilibri rrezikohet rrezikshëm.

Cilat janë sëmundjet që lidhen me disbiozën e zorrëve?

Disbioza çon në shumë patologji: joefikasiteti i sistemit imunitar, thithja e dobët e lëndëve ushqyese, pleqëria e parakohshme, ndryshimi i humorit, lodhja, dhimbja e kokës, problemet e gastritit, koliti, tretja e vështirë, deri në tumoret e mundshme të zorrës së trashë dhe stomakut.

Sistemi ynë tretës luan një rol kryesor në ruajtjen e shëndetit të mirë; kur ekuilibri ndryshohet për shkak të një disbioze, shkaktohen reaksione patologjike zinxhir!

BioMetaTest i disbiozës së zorrëve është i përbërë nga një seri panelesh të analizës Bio që analizojnë: kritikat e organeve individuale të tretjes, toksinat që mund të grumbullohen në traktin e zorrëve, kritikat e florës bakteriale të zorrëve, metabolizmin e sistemit imunitar të zorrëve , enzimat e tretjes, një sintezë grafike, indekset e disbiozës së zorrëve dhe vektorët e parashikimeve patologjike.

Një provë unike e këtij lloji dhe jashtëzakonisht inovative, e plotë dhe e pasur me çdo detaj, me këshilla, analiza, sugjerime, informacione dhe mundësinë e një konsultimi ushqyes të personalizuar nga një prej ekspertëve tanë mbi disbiozën e zorrëve.

 

Kërkoni testin