BioMetaTest

BIOMETATEST

Kontrolloni biometatestet tona dhe zbuloni cilat prej analizave janë të duhurat për ju!

A keni dashur gjithmonë një dietë dhe një Test të Intolerancës Ushqimore direkt në shtëpinë tuaj dhe pa lëvizur? Daphne Lab përpunon BioTest me çmime që janë ndër më të ultat në Evropë, duke ruajtur cilësinë e lartë dhe efektivitetin e rezultatit.
Ju do të ndiqeni nga Ekipi ynë, ju do të merrni një Test, një Kontroll të Ushqimit, një Protokoll të saktë … thjesht na dërgoni një prerje flokësh dhe plotësoni formularin 62!

Falë një metode inovative të analizës së patentuar me Daphne BioMetaTest, sot ne mund të analizojmë çdo lloj intolerance dhe tendence ndaj sëmundjeve, vetëm në flokët e klientit ose në indet e tjera, pa pasur nevojë që klientët tanë të udhëtojnë dhe të përballen me udhëtime ose humbje kohe. E gjithë analiza – e secilës provë Thematica – zhvillohet në distancë, me korrespondencë, gjithashtu do të ndiqeni gjatë trajtimit. Në këtë mënyrë të gjithë klientët, nga kudo, mund të zbulojnë intolerancën e tyre ndaj ushqimit, të mbajnë dietën e tyre nën kontroll, të mbajnë në formë.
Kini kujdes, megjithatë, se testet tuaja janë reale dhe të besueshme, ekzekutohen shumë teste false. Nëse dëshironi të jeni të sigurt që testi është i juaji, klikoni këtu.

Shikoni BioMetaTestet tona dhe zbuloni cilat analiza janë të përshtatshme për ju!
Ju mund të shikoni shembujt e provës duke klikuar në titullin e testit.
Testet Daphne BioMeta janë gjithashtu në dispozicion në gjuhë të tjera, klikoni këtu për të parë ato në dispozicion.

Grupi A

Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore
Analiza BioEnergjike e Intolerancës Nutricionale për Fëmijët
Analiza BioEnergjike të Mineralogramës dhe Metaleve Toksike
Testimi VMA BioEnergjik © Fitness – Menaxher – Student
Testi BioEnergjik i viruseve, baktereve dhe parazitëve
Analiza BioEnergjike e Organeve
Analiza BioEnergjike e disbiozës së zorrëve
Analiza BioEnergjike e Metabolizmit të Kalçiumit
Kundër moshës – Analiza BioEnergjike e oksidimit dhe proceseve të plakjes së organizmit
Testi BioEnergjik Feng-Shui & Toksiciteti
Testi BioEnergjik i Luleve Bach dhe Aromaterapisë
Testi BioEnergjik i Metabolizmit të Hekurit
Analiza BioEnergjike e metabolizmit të zemrës dhe yndyrës
TrikoBioMetaTest
Sistema Immunitario
Analiza BioEnergjike e Sistemit Imunitar
Testi Vegan BioEnergjik
Analiza BioEnergjike e Tiroideve
Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore Veterinare për qen dhe mace

Grupi Pro

Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore, Mineralograma dhe disbioza e zorrëve
Analiza BioEnergjike e Intolerancës Ushqimore tek të rinjtë, Mineralogrami dhe disbioza e zorrëve
Analiza BioEnergjike e Intolerancës Anti-Moshë dhe Ushqim

Grupi S

Intoleranca ndaj aditivëve dhe konservuesve…
Stomatologjike 01: anatomia dentare, patogjene, agjentë mbrojtës
Stomatologjike 02: agjentë toksikë, elemente në detaje
Kujtesa, dieta për menaxherin dhe studentin
Lulet kaliforniane: lule që veprojnë me të njëjtën energji si lulet Bach
Stresi i syve: stresi i tymit, drita e ndritshme, pluhuri i imët…
Ekstrakt Bud: analiza bioenergjike
Homeopatia: fushat e shqetësimit
Kripërat dhe elementët gjurmë të Schüssler
Intolerancat e Ujit
Mëlçia: anatomia, mjetet juridike
Caligo: tymra toksike